Vi sørger for sikre og praktiske yrkesbiler uansett hvilken bransje du jobber i. Vi kan bilinnredning for de fleste bransjer og behov

Bilen som arbeidsverktøy

Ulike yrker har ulike behov, og sammen finner vi den beste bilinnredningen for din arbeidshverdag. Vi kan for eksempel tilpasse bilen for deg som:

  • Er håndverker og ønsker god organisering av verktøy
  • Kjører taxi og vil tilpasse for rullestolbrukere
  • Driver kjøreskole og trenger ekstra pedalsett

Ta kontakt og fortell oss hva du jobber med, så finner vi den riktige løsningen for deg.

Bilinnredning for en effektiv arbeidshverdag

For å slippe å bruke tid på å lete etter materialer og utstyr er det viktig å ha arbeidslys og et godt organisert system som er lett å opprettholde i yrkesbilen. Vi har fleksible systemer som utnytter plassen best mulig, og hjelper deg å skreddersy bilinnredning tilpasset din arbeidshverdag.

Spesialtilpasninger

Dersom du trenger å gjøre rullestoltilpasning til yrkesbilen din, har vi mange løsninger for å gjøre hele reisen trygg for deg og din passasjer. Vi har et godt utvalg av ramper og plattformer, og kan gjøre karosseriendringer for å senke gulvet og gjøre plass til rullestol som sikres med solide skinnesystemer.

Taxi

Quipd AS leverer løsninger for transport av rullestolbrukere i taxi. Disse løsningene kan tilbys på de aller fleste 7-9 seters personbilene som leveres i det norske markedet. Løsningen leveres med nedfellbar rampe, komplett rullestolinnfestning og muligheten for ekstra seter når rullestolplassen ikke er i bruk. Rampen felles ned og sørger for flatt gulv med god plass til oppbevaring av eks. bagasje.

Quipd AS sørger for visning og godkjenning iht. kjøretøyforskriftene.

Kjøreskolebil

For deg som driver kjøreskole er det viktig å være sikker på at du kan ta over kontrollen når det trengs. Vi leverer sjåførlærerpedaler for gass, brems, og clutch med enten stag- eller wireoverføring som plasseres der du trenger det.

Quipd AS har inngått en partneravtale med Norges Trafikkskoleforbund som gir gode betingelser for sine medlemmer.

Se og hør om en av våre løsninger
Portrettbilde av Vidar Andersen i blå skjorte.

Vi tilpasser bilen for din arbeidshverdag

Våre eksperter hjelper deg å finne den beste løsningen for din hverdag på jobb. Ta en prat med oss på telefon 94 13 05 88 eller post@quipd.no Se også vår produktkatalog her

Ta en prat med oss