Vi har mange hjelpemidler og løsninger for en selvstendig og trygg hverdag. Har du behovet, så finner vi en løsning!

Eksempel på førermiljø med tilpasninger for nedsatt funksjonsevne.
Vi har mange løsninger for å skreddersy førermiljøet etter ditt behov

Skreddersydde løsninger for dine behov

Vi er opptatt av at bilen skal være tilrettelagt for deg med en funksjonsnedsettelse slik at du alltid skal føle deg trygg på veien. Vi kan biltilpasning, så enten du kjører selv eller er passasjer, spesialtilpasser vi bilen slik at den er mest mulig funksjonell og sikker for deg.

Fører med funksjonsnedsettelse

Vi har mange ulike løsninger for at førermiljøet i bilen din skal være skreddersydd dine spesifikke behov, og for at det skal være enkelt å komme seg inn og ut av bilen.

Enkel og trygg adkomst

Seteheis, rullestolheis, elektrisk døråpner og ramper er bare noe av det vi kan tilby for å sikre at du kommer deg trygt inn og ut av bilen på egen hånd.

Bilinnredning for fører

I førermiljøet kan vi spesialtilpasse alt fra hvordan du gasser og bremser til hvordan du styrer og girer. Vi ønsker å ivareta din kjøreglede, og jobber tett med deg for å finne løsningene du trenger for å være både trygg og selvstendig i førersetet.

Bil med rampe for rullestolbrukere.
Enkel adkomst for passasjer i rullestol med rampe
Seteheis montert i personbil på passasjersiden
Seteheis kan monteres på førerside eller passasjerside
Se og hør hva Linda sier om sin hverdag

Hjelpemidler for omsorgspersoner

For deg som er omsorgsperson og sjåfør for en med funksjonsnedsettelse er det viktig at du føler at sikkerheten er ivaretatt gjennom hele reisen for både deg og din passasjer.

Sikker og behagelig reise

Vi har løsninger for hjelp inn og ut av bilen, spesialtilpassede sitteplasser og annet sikkerhetsutstyr for å gjøre hele reisen sikker og behagelig for både sjåfør og passasjer.

Portrettbilde av Vidar Andersen i blå skjorte.

Snakk med oss, sammen finner vi ut av hva du trenger

Vi hjelper deg å finne den beste løsningen for deg eller din familie. Kontakt oss på telefon 69 24 44 00 eller post@quipd.no Se også vår produktkatalog her

Send oss en e-post